TEKLA ulazna vrata

Ekskluzivna ulazna vrata

TEKLA vrata u svojoj ponudi ima i ekskluzivna ulazna vrata od aluminija i u tom segmentu predstavlja renomiranog slovenskog proizvođača Pirnar.

Ekskluzivna ulazna vrata Pirnar predstavljaju idealan omjer između trajnosti, energetske učinkovitosti i estetske savršenosti. Po Vašoj želji kreirajte moderna ili klasična vrata od aluminija koji dopušta različite tretmane, od upotrebe bezbrojnih boja do kombinacija s drugim plemenitim materijalima.

ulazna vrata

Vrata se proizvode od najkvalitetnijih aluminijskih profila vodećeg svjetskog proizvođača SCHÜCO. Svakako da u segmentu ulaznih vrata, vrata od aluminija su svojom postojanošću i kvalitetom u top segmentu, a Pirnar ulazna vrata svojim dizajnom, kvalitetom i visokim stupnjem završne obrade se stavljaju na sami vrh.

Za sve detaljne informacije o Pirnar ulaznim vratima možete provjeriti putem direktnog linka.

tekla ulazna vrata

Tekla vrata

Prednosti TEKLA ulaznih vrata

Jednostavna montaža
Poseban dizajn Pirnarovih vrata omogućava relativno jednostavnu montažu
Izgled
Pirnar ulazna vrata pružaju elegantan i suvremen izgled
Dugotrajnost
Visokokvalitetni materijali osiguravaju izdržljivost i dugotrajnost
Sigurnost
Protuprovalna vrata opremljena višestrukim mehanizmima zatvaranja i drugim sigurnosnim dodacima pružaju izuzetnu zaštitu za vaš dom.
Ušteda energije
Izvrsna izolacija ulaznih vrata doprinosi energetskoj učinkovitosti i smanjenju potrošnje energije..

Tekla vrata

Što je bitno znati kod TEKLA ulaznih sustava?

Izuzetna snaga

Aluminij je vrlo izdržljiv, robustan i čvrst materijal, zbog čega ima iznimno dug vijek trajanja.

Visoka otpornost

Aluminij je vrlo otporan materijal i obzira na stalan utjecaj vremenskih uvjeta i veće temperaturne oscilacije, prikladan je za svaki dom.

Visoka toplinska izolacija

Pirnarovi modeli aluminijskih ulaznih vrata imaju ugrađenu toplinsku izolaciju, zbog čega su energetski vrlo učinkoviti i štedljivi. Također, obostrano prekriveno krilo i višeslojno staklo doprinose iznimnoj toplinskoj izolaciji.

Višenamjenska uporaba

Aluminij omogućuje izradu ulaznih vrata u bilo kojim , pa čak i u nestandardnim dimenzijama, te pruža beskrajne mogućnosti dizajna, površinske obrade i primjene velikog spektra boja.

Visoka sigurnost

Čvrstoća materijala i izuzetna protuprovalna zaštita odlikuju sve modele aluminijskih ulaznih vrata koja štite vaš dom od uljeza.

Jednostavno održavanje

Aluminijska vrata ne zahtijevaju puno njege i održavanja, dovoljno je temeljito čišćenje blagim, pH neutralnim ili alkalnim sredstvima za čišćenje.

Dugotrajnost

Aluminij je materijal koji je izuzetno ekološki prihvatljiv jer se može neograničeno i potpuno reciklirati, a da reciklirani aluminijski proizvodi ne izgube na kvaliteti.

Rezultati dugogodišnje proizvodnje

Dokazana njemačka kvaliteta

  • 10 godina jamstva

  • zadovoljene sve euro norme kvalitete i sigurnosti

  • besprijekoran rad

  • osiguran servis

  • postojan izgled koji pridonosi ukupnom dojmu vašeg objekta

  • 90 godina tradicije

Tekla novosti

Pregled noviteta

Novosti iz Tekla svijeta

Pametna vrata – SmartLux

Pametno otključavanje, nadzor i identifikacija korisnika. Smartlux aplikacija je inovativna tehnologija koja se odnosi na pametne značajke i funkcionalnosti koje su integrirane u Pirnarova ulazna vrata. Smartlux kao aplilacija se odnosi na napredne [...]

Ismartgate

Upravljanje i nadzor garažnih ili dvorišnih vrata iSmartGate je uređaj koji omogućuje upravljanje i nadzor vrata garaže ili dvorišnih vrata putem pametnog telefona ili tableta. Radi se o sustavu koji se instalira na [...]

Zašto je važan godišnji servis garažnih vrata?

Očuvajte sigurnost i pouzdanost Vašeg domа Želimo skrenuti pažnju na važnost redovitog održavanja garažnih vrata kako biste osigurali sigurnost, dugovječnost i besprijekornu funkcionalnost. Sigurnost na prvom mjestu: garažna vrata su važan dio [...]