Profil tvrtke

Poduzeće TEKLA Technik GmbH osnovano je 2002. godine kao ispostava Njemačke tvrtke TECKENTRUP GmbH u Hrvatskoj.

Kao samostalno poduzeće TEKLA d.o.o. počinje sa djelovanjem 2005. godine, a 2006. mijenja ime u TEKLA vrata d.o.o.. Sjedište poduzeća je locirano u Zagrebu s upravom, izložbenim prostorom i centralnim skladištem.

Tvrtka TEKLA vrata d.o.o. bavi se prodajom, ugradnjom i održavanjem garažnih, industrijskih vrata i ulaznih vrata te pogonskih sustava za sve vrste vrata. Također prodajemo i dijelove za samostalnu proizvodnju garažnih i industrijskih sekcijskih vrata te rolo vrata.

Servisiramo i vrata drugih proizvođača.

Naša prednost jesu kvaliteta proizvoda i stručan tim koji prati kupca od prvog kontakta, prodaje, ugradnje i održavanja vrata. Savjetujemo kupce kako bi optimizirali rješenja ugradnje i odabir odgovarajućeg tipa i dizajna vrata.

Službeni podaci:

Naziv društva: TEKLA VRATA, društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu

Skraćeni naziv: TEKLA vrata d.o.o

Sjedište: Krste Hegedušića 34c, 10 360 Sesvete
Matični broj: 01661485
OIB: 04135050210

IBAN :

HR1524020061101039677, Erste&Steiermärkische

HR8724840081101373934, Raiffeisenbank

HR5423600001101638098, Zagrebačka

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu, Tt-06/736-2, MBS 080438846
Temeljni kapital: 102.050,00 EUR
Direktor: Ivan Knežević

Naša misija je odraditi profesionalno posao na zadovoljstvo naših kupaca i korisnika usluga. Svojom stručnošću pratimo visoku kvalitetu proizvoda.

certifikat

Dokazana njemačka kvaliteta

TEKLA kvaliteta

TEKLA vrata u svojoj ponudi imaju izuzetno pouzdane i visokokvalitetne proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde industrije. Svaki proizvod iz naše široke ponude dolazi s odgovarajućim službenim certifikatom koji jasno potvrđuje izvrsnost i sigurnost. Svi naši kupci mogu biti potpuno sigurni u svoj odabir jer su svi naši proizvodi prošli stroga testiranja i kontrole kvalitete kako bi osigurali optimalnu funkcionalnost i trajnost.

TEKLA vrata pružaju iznimnu sigurnost, otpornost na vanjske utjecaje i dugoročnu pouzdanost, čime doprinose osjećaju mira i povjerenja u domu ili poslovnom prostoru. Svestrani dizajni i prilagodljivost TEKLA vrata omogućuju njihovu laku integraciju u različite arhitektonske stilove, istovremeno pružajući estetski privlačan i elegantan izgled. Za sve one koji cijene vrhunsku kvalitetu, sigurnost i pouzdanost, TEKLA vrata predstavljaju vrhunski izbor.

certifikat

Dokazana njemačka kvaliteta

TEKLA kvaliteta

Tekla vrata d.o.o. zastupa dokazane njemačke proizvođače što jamči kvalitetu izrade proizvoda i sigurnost pri rukovanju.

Globalizacijom i prodorom proizvoda sa istočnog tržišta kupci su se našli u situaciji izabrati proizvode neprovjerene kvalitete, proizvode koji kupcu osim niske cijene ne pružaju niti jedan oblik sigurnosti. Kolika je njihova stvarna vrijednost pokazuje se već nakon prve uporabe iako je proizvod namijenjen da traje dugi niz godina, a i prilikom kupnje iza samog proizvoda stoji samo riječ prodavača.

Svi proizvodi iz ponude TEKLA vrata imaju službene certifikate te su prošli sva potrebna ispitivanja i kontrole kako bi zadovoljili visoke standarde i norme koje propisuje Europska unija. Tako su sva Teckentrup vrata sa pogonom zadovoljila sve uvjete protuprovale što dokazuje i službeni certifikat TÜV.

Rezultati dugogodišnje proizvodnje i razvoja

Dokazana TEKLA kvaliteta

 • Produženo jamstvo do 10 godina

 • zadovoljene sve euro norme kvalitete i sigurnosti

 • Dokazana fleksibilnost i stručnost

 • osiguran servis

 • postojan izgled koji pridonosi ukupnom dojmu vašeg objekta

 • Preko 20 godina tradicije

Video prezentacije

TEKLA partneri

Teckentrup GmbH je jedan od vodećih svjetskih proizvođača vrata.

 • garažna vrata
 • industrijska vrata
 • protupožarna i protudimna vrata
 • te ostala vrata različitih namjena

Tvrtka se odlikuje 90-godišnjim poslovanjem koje je prepoznato kako u Njemačkoj tako i diljem svijeta gdje uspješno posluje preko svojih zastupnika na svim kontinentima. Odlike tvrtke su stručnost, kvaliteta, preciznost izrade te velika posvećenost sigurnosti proizvoda.

TEKLA vrata d.o.o. također zastupa Njemačku tvrtku Marantec GmbH s čijim proizvodima pokriva segment pogona i upravljanja.

 • garažna vrata
 • industrijska vrata
 • dvorišne ograde (klizne ili krilne)
 • rampe za kontrolu prilaza

Tvrtka Marantec već je dugi niz godina vodeći proizvođač pogona u svijetu, a to svakako potvrđuje nagrada na posljednjem sajmu Tehnike i pogona u Stuttgartu gdje osvajaju nagradu za novu generaciju garažnih pogona serije Blueline koju krasi niska potrošnja električne energije.

SOMMER Antriebs- und Funktechnik GmbH. TEKLA vrata d.o.o. zastupa Njemačku tvrtku SOMMER Antriebs- und Funktechnik GmbH s čijim proizvodima pokriva segment pogona i upravljanja.

 • garažna vrata
 • industrijska vrata
 • dvorišne ograde (klizne ili krilne)
 • rampe za kontrolu prilaza

Tvrtka Sommer je renomirani njemački proizvođač pogona i automatike, a od 2013. godine dio Sommer grupacije postaje i poduzeće DOCO international b.v. renomirani proizvođač okova i komponenti za vrata.

TEKLA vrata d.o.o. je ekskluzivni partner visokokvalitetnog Slovenskog proizvođača ulaznih vrata iz aluminija Pirnar d.o.o..

Pirnar se na europskom tržištu nametnuo kao jedan od vodećih proizvođača ekskluzivnih ulaznih vrata, a svojom kvalitetom izrade, završne obrade i inovativnosti modela ULTIMUM koji su jedinstveni na tržištu.

Dokaz visoke kvalitete tvrtke Pirnar je izlazak na zahtjevno tržište zapadne Europe koje čini preko 80% prodaje poduzeća.

TEKLA vrata d.o.o. zastupa međunarodno poduzeće DOCO international b.v. renomirani proizvođač okova i komponenti za vrata koji 2013. g. postaje dio SOMMER grupe.

Višegodišnji partner u području garažnih i industrijskih sekcijskih vrata.

 • garažna vrata
 • industrijska vrata