TEKLA servis

Servis i usluge

Kako bi se osigurao besprijekoran rad i zadržao stupanj sigurnosti za korisnika, garažna i industrijska vrata treba redovito servisirati.

Naš servisni tim stoji vam na raspolaganju za redovni godišnji servis vrata prilikom kojega se podešavaju svi elementi vrata (ukoliko je došlo do pomaka prilikom sjedanja objekta nakon završene gradnje), podešava se opružni sustav (kod kojeg zbog sila koje trpi dolazi do sitnih pomaka), podmazuju panti i osovine kotača, čiste vodilice (kako bi rad vrata i dalje bio tih i siguran) te se provjeravaju svi sigurnosni elementi.

TEKLA Zagreb

Fra Dominika Mandića 1
10360 Sesvete-Popovec
Tel: +385 1 7890 200
E-mail: prodaja@tekla.hr

Radno vrijeme: Pon - pet: 8:00-16:00h,
Subota po dogovoru

TEKLA Split

Vukovarska 168a
21000 Split
Tel: +385 21 473 865
Email: ante.cugura@tekla.hr

Radno vrijeme: Pon - pet: 8:00-16:00h,
Subota po dogovoru

TEKLA kontakt

Prijavite servis

Kontaktirajte nas e-mailom, nazovite nas ili pošaljite upit putem našeg kontakt obrasca.

  TEKLA servis

  Servis i usluge

  Kako bi se osigurao besprijekoran rad i zadržao stupanj sigurnosti za korisnika vrata treba redovito servisirati.

  Naš servisni tim stoji vam na raspolaganju za redovni godišnji servis vrata prilikom kojega se podešavaju svi elementi vrata (ukoliko je došlo do pomaka prilikom sjedanja objekta nakon završene gradnje), podešava se opružni sustav (kod kojeg zbog sila koje trpi dolazi do sitnih pomaka), podmazuju panti i osovine kotača, čiste vodilice (kako bi rad vrata i dalje bio tih i siguran), provjeravaju se svi sigurnosni elementi.

  Ključne informacije za arhitekte i investitore

  Arhitekti i investitori

  Ukoliko ste arhitekt ili investitor i trebate tehničke informacije vezane za garažna vrata, industrijska vrata ili pogone za dvorišne ograde, nudimo odgovore na vaša pitanja. Od nas ćete dobiti kvalitetne infomacije i potrebne detalje vezane za njihovu ugradnju, odnosno našu punu podršku!

  Našim korisnicima nudimo najbolje rješenje (nesmetano i funkcionalno korištenje proizvoda).

  Provjerena njemačka kvaliteta!

  TEKLA vrata želi svojim kupcima ponuditi samo najbolje – napredna rješenja, koja nude »više«! To uspijevamo postići uz pomoć najvećih proizvođača u Europi.

  certifikat

  Rezultati dugogodišnje proizvodnje i razvoja

  Dokazana TEKLA kvaliteta

  • Produženo jamstvo do 10 godina

  • zadovoljene sve euro norme kvalitete i sigurnosti

  • Dokazana fleksibilnost i stručnost

  • osiguran servis

  • postojan izgled koji pridonosi ukupnom dojmu vašeg objekta

  • Preko 20 godina tradicije

  TEKLA novosti

  Pregled noviteta

  Novosti iz TEKLA svijeta

  Pametna vrata – SmartLux

  Pametno otključavanje, nadzor i identifikacija korisnika. Smartlux aplikacija je inovativna tehnologija koja se odnosi na pametne značajke i funkcionalnosti koje su integrirane u Pirnarova ulazna vrata. Smartlux kao aplilacija se odnosi na napredne [...]

  Ismartgate

  Upravljanje i nadzor garažnih ili dvorišnih vrata iSmartGate je uređaj koji omogućuje upravljanje i nadzor vrata garaže ili dvorišnih vrata putem pametnog telefona ili tableta. Radi se o sustavu koji se instalira na [...]

  Zašto je važan godišnji servis garažnih vrata?

  Očuvajte sigurnost i pouzdanost Vašeg domа Želimo skrenuti pažnju na važnost redovitog održavanja garažnih vrata kako biste osigurali sigurnost, dugovječnost i besprijekornu funkcionalnost. Sigurnost na prvom mjestu: garažna vrata su važan dio [...]